NEXAR OFFICES
H'ARAKEVET ST., TEL AVIV
משרדי נקסר
רחוב הרכבת, תל אביב

שטח המשרדים 600 מ"ר ממוקמים בקומה ה22 של בניין אלקטרה החדש ברח הרכבת 58 ת"א

המשרדים שייכים לחברת הייטק צעירה שמפתחת אפליקציה למניעת תאונות דרכים.

כרגע האפליקציה חולקה לנהגים בכמה מקומות בעולם ונבדקת בשטח

החברה מונה 45 עובדים


הבריף שנתנו לנו הבעלים כלל - ליצור חלל מזמין ומפנק שייתן מענה לעובדה ששעות העבודה הן רבות! - לחברה יש אופי חדשני, חברי ומשפחתי והבעלים רצו שהמשרדים ישקפו את הוויתם. - יש שקיפות מלאה בצורת הניהול של החברה ,אין היררכיה מבנית וכל עובד הוא חשוב באותה המידה - לשמור על שקיפות מלאה בכל החללים על מנת לראות את הנוף הנגלה מכל כיוון. - הפונקציונלי תמיד יגבר על האסטטי. מבחינת הפרוגרמה התבקשנו לתכננן חלל שיכיל- - 5 חללי עבודה סטנדרטיים לצוותים בסדר גודל של בין 6-8 אנשים. שבהם שולחן וכסא לכל אחד+ בחלק מהחדרים של הצוותים לחבר חלל ישיבה אלטרנטיבי בתוך העמדה עצמה - חדר עבודה סטנדרטי ופשוט להנהלה כולל את מנהלת המשרד - כמה חללי ישיבה בגדלים משתנים ובצורות ישיבה שונות שיוכלו להוות אלטרנטיבה לעבודה לצוותים, ליחידים או לזוגות - חללים שיש בהם אקוסטיקה טובה ובחלקם תיווצר פרטיות למשתמש - שני חדרי ישיבות - חלל מטבח גדול לכל העובדים שניתן להכין בו ארוחות ולשבת יחד לסעוד. - שני חללי סלון גדולים שיוכלו להכיל לפחות 10 אנשים - חלל אחד מרכזי לכינוס שיוכל לארח בתוכו את כל החברה +משתתפים נוספים לערבים מיוחדים שהחברה עורכת. - חדר שינה לאחד הבעלים החיי בלונדון ומגיע פעמיים בחודש לכמה ימי עבודה תהליך התכנון- ניתוח חלל החלל שקיבלנו התחלק ל2 אזורים הפרוסים על פני כל הקומה חלק מערבי וחלק מזרחי-בינהם מסדרון ארוך ופיר המעליות של הבניין היה חשוב לנו ליצור רצף תכנוני כדי שיצור שייכות בין הצדדים ויבטל כל היררכיה שיכולה להתפתח בעקבות בחירת המיקומים. בחלק המערבי היו חלוקות ישנות לחללי עבודה, שרידים לחברה הקודמת ..-החלטנו להשאיר את רובים על מנת לפנות תקציבים לעיצוב והלבשה בחלק המזרחי היו חלוקות בעלי "נוף" נמוך-מעיין תאים קטנים ונמוכים..-החלטנו להרוס את כל הקיים כולל תקרות אקוסטיות, לחשוף את כל תקרות הבטון ומאפייני התקרות ומשם לצאת לתכנון חדש. החלטנו להתייחס אל ההפרדה בין שני החללים כאל "ין ויאנג" ,זכרי ונקבי, פתוח וסגור.. החלק המערבי –הוא החלק "היין"-מתכנס, פרטי יותר ,סגור יותר-הוא תוכנן כולו חדרי עבודה ,חדר ישיבות וחלל סלון אחד מרכזי וגדול בו יש פינות ישיבה שונות החלק המזרחי-הוא "היאנג"-פתוח, רחב, מזמין לתנועה מהירה, מזמין להתכנסות ציבורית גדולה בכל מיני קנ"מ. בחלל הזה מיקמנו חלל עבודה אחד לצוות קבוע, חדר ישיבות נוסף, חדר עבודה פתוח אלטרנטיבי על שולחן בר, אמפיתאטרון גדול לכל החברה, חלל סלונים שניתן לערבב בו פינות ישיבה, מטבח ענק עם שולחנות אוכל ובר ישיבה הרעיון העיצובי לפיו פעלנו- לכל חלל יש סיפור על פיו שוזרים את כל מאפייני התכנון והעיצוב ככל שהסיפור יותר מדויק ומלא כך תהליך העיצוב שלם . הגענו למסקנה שחברת נקסר פועלת כמו משפחה חלל העבודה שלהם הוא למעשה בית בו הם מבלים את רוב שעות היום, הגענו למסקנה שמה שהכי מאפיין בית זה חלל הסלון והמטבח. החברה מתעסקת באפליקציה של מניעת תאונות דרכים -זה אומר שהיא נוגעת באנשים, בכבישים, ברחובות ,בשכונות מגורים. אם מאחדים את כל מה שניתחנו כרגע מקבלים תמהיל-הסלון פוגש את הרחוב . וכך עיצבנו את המשרד-יצרנו תמהיל בין פרטי לציבורי,בין רחוב סואן לסלון פרטי עם ספריה ,אמפיתאטרון מול חלל סלון עם כלי נגינה המסדרונות הוסבו לכבישים ע"י שימוש בסימני כביש הכי נפוצים –הקירות נצבעו כמו כביש אספלט כל החללים הציבוריים רוצפו באריח משושה גס דמוי ריצוף מדרכות בחללי העבודה הפרטים הנחנו פארקט על מנת ליצור חמימות ואינטימיות מיקמנו חללי ישיבה בכל מיני סגנונות ,הקמנו "תא טלפון" שישמש לשיחות פרטיות, הנחנו 2 עצים בחלל הציבורי(לא שרדו ומתו..) שילטנו את כל החללים בשילוט רחוב לונדוני, מיקמנו עמודי תאורה ציבוריים.. את הכול תיבלנו בהרבה צבע ושמחת חיים ... נתנו לנוף המשגע לקחת חלק מרכזי בעיצוב ונתנו למערכות השימושיות של המשרדים להיות חשופות כחלק מהרעיון האורבני.. התוצאה-משרד משפחתי ,שמח, מזמין, ללא זהות של מקום, מדינה או זמן.





CONTACT INFORMAION

ECHO DESIGN

RON. 054.7333.079

SARITA. 054.6329.855

TEL/FAX. 072.2511.300

SDE AVRAHAM 22

62 MEDINAT HA-YEHUDIM ST.  HERZLIYA

SDE AVRAHAM 22

62 MEDINAT HA-YEHUDIM ST.  HERZLIYA

FOLLOW US

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

© Echo Design 2018 All Rights Reserved